Vår tävling hos Jonna



Med den här bilden är jag med och tävlar hos Jonna (här) priset är en valfri produkt från tvspelsweb för 250 kr. Om jag vinner skulle jag vilja ha den här produkten.


Jag tycker att jag borde vinna för att jag helt enkelt tycker att min bild inte bara visar vår. Utan även lyckan som kommer med våren. Det här året har det gått lite segt för våren och lyckan när då blommor slår ut blir ju helt galen. Hoppas ni också ser den glädjen i bilden som jag ser.

/bilden är helt oredigerad/

Gifflar




fikade gott idag!

Vår i luften




Tack vare söta Stellis, började jag tänka på körsbärsträd extra mycket. När mamma såg en artikel i DN att blommorna nu hade slagit ut. Var det ju självklart att vi skulle åka dit idag! Så om du har tid åk till kungsträdgården! Helt underbart att gå och se alla turister och glada människor. Helt perfekt vår väder, har hört att det ska bli upp till 20 + i Stockholm nu i valborg. Kan inte beskriva hur härligt det är att få använda solglasögon igen. LOVE LOVE LOVE ♥ Så taggad för sommar, är jag ensam om att vara det?

Hemgjord reflexskärm

Gjorde för ett tag sedan en egen reflexskärm av folie och ett kartonglock (antar att ni kan lista ut att jag limmade foliepappret på kartongen). Det blev faktiskt förvånansvärt bra! Dock fungerar den inte alls i starkt solljus och när det blir väldigt starka kontraster. Men helt klart värt besväret!


Utan reflexskärm





Med reflexskärm




Grillat




Bara jag som lägntar till grillsäsongen, när man sitter ute med släkt och vänner och äter grillat? Nam nam nam. Aja tills dess får man väl grilla och äta inne.

Har inte "kunnat" blogga helt enkelt, har prioriterat annat som fotbollen. Så kommer det nu vara ett tag framöver. Men sluta inte gå in ska försöka med ett snabbt inlägg varje dag i alla fall.

Sy




Lite bilder jag knäppte när mamma sydde ett par gardiner, slutartiden var lite fel inställd så bilderna blev suddiga. Men men. :)

▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽ ▲▽



trolololololo... Imorrn säger vi att jag kanske laddar över bilder. Vi säger så, kanske.

Vallmo


Gotland.... Kan inte sluta ladda upp bilder där ifrån....

Har ingen inspiration eller något, måste ränsa datorn så att jag får plats med nya bilder som jag kan bjuda er på.

Igår vart det fotboll 4-2 slutade matchen (7 manna) och ni kan inte förstå hur glada vi var i spöregnet, första sanktan matchen, i nya tröjor och vi drar på med vinst! I dag blev det 0-3 mot ett 99:lag (11 manna). Som var både större och starkare en oss, men vi kämpade på och gjorde det bra. Imorse var det även fotografering (lag-fotografering i fotbollen) och om någon av bilderna blev bra får jag väl visa er. Kan säga att jag är en aning trött i kroppen. Men innan jag får pusta ut helt, får vi gäster! Späckad helg tack jag vet! ;)

burdjur och vackra Gotland




Lägntar tillbaks så in i.. vet inte vad faktiskt. Så vackert, mysigt, charmigt. Och så ska det spöregna här. Blir att ett paraply får följa med till skolan.


The (second) girl with the camera



Älskar dej söta! Krya på dig nu, all kärlek från Stockholm!
liva.(Liva som förövrigt har en ny grym kamera... GE MIG?)

Ikväll blir det klassfest, ska äta snacks tills jag sprutar. Se om jag överlever, ska bli grymt kul i alla fall! Som belöning för att vi kommer och för att det är till klockan 9 så får vi även sovmorgon! Jihooo! Ska bli så kul! :D

I want


/bildkälla./


Alla vill ha något. Det här är vad jag vill ha! /blake livelys hår/ ljusa shorts/ ljust skal till telefonen/ hundvalp/ bäär/ en resa till paris/

Min kameraberlock




Kan säga att det här är lugnt mitt favorit smycke. Bär det ofta med ett läderband till allt möjligt! Köpte det när jag var med mamma i London i somras, därför tror jag inte att det fortfarande finns kvar på accessorize. Men det finns kamerahalsband lite här vart! Om du skulle vara sugen.

Min träningsvecka har börjat! Känns som det här blir en riktig träningsvår! Kommer känna mig både gladare och friskare (hoppas jag). Så att jag kan leva livet i sommar ;)
Kram kram.

I väntan på våren



...Har jag pillat ihop en ny design, är relativt nöjd! Sitter inte perfekt men som sagt använd firefox så ser det bra ut ;) Den andra var fin men kändes inte jag. Kan säga att jag älskar den här bakgrunden (typ femte designen som jag använder den) och än lämnar jag den inte. Ha det bra!

Macro



God jul! Fast påsken är över....

Fint väder ute va, solen är underbar men snön får en fortfarande att tro att det är december. Idag har jag tränat, ätit fisk och just nu slappar man bara. Imorgon ska jag tillbaks till skolan. Ska bli kul att träffa alla men en vecka till skulle jag inte säga nej till!

xoxo ♥

back to december.


Taylor Swifts låt är ju ganska passande, back to december


Nu ska jag försöka ta mig till Emma, se hur det går!

xoxo ♥

I don´t care if you get here, just get here if you care



Igår blev det ingen bloggning. Hade fullt upp helt enkelt, åkte med mamma och syster till Skansen där vi utforskade nya lill skansen bland annat. Kvällarna har i tre dagar i rad nu, varit fulla av fotboll. Känner det i mina fötter, kan jag säga. Så sköna är inte mina fotbollsskor, och jag har även ett annat litet sidoprojekt som tar tid. Vi håller nämligen på att möblera om mitt rum. Rensar som in i norden bland gamla minnen och skolböcker. Och mer en hälften är faktiskt på väg ut ifrån mitt rum! Självklart från ni bilder när allt är klart!

xoxo

SUNGLASSES




rubrik saknas, eller nått.



/Min söta, rara väckarklocka..../ Jaaa jag pratar om min katt!


Bländare & slutare. Det fick jag repetera idag. Kul kul kul! Taggad som få på sommaren och så nu. Ta de här underbara bilderna på stranden och getingen, men först är det vår. Men allra först är det målvaktsträning i regnet! Dock är det i stort sett inomhus men lite kyligt kan det nog bli! Känner mig helt insirations lös. Så det här inlägget blir tråååkigt.

Hejdå da,

WITH EVERY HEARTBEAT


/En fin (molnig,regnig, tråkig) april dag togs den här med flera. Har blivit lite smått förälskad i siluettbilder, och det här är nog inte den sista ni kommer få se./



I GUESS THAT IT´S NOW ONE, THAT UNDERSTANDs MY TERRIBLE ENGLISH. Så jag pratar svenska istället! Hej på er ler-stövlar. Idag kom man inte ens hem från farmor innan det blev något igen. Jo inte mindre än bio med Paulina den finaste. En gång i phuket spelades och när vi kom ut ifrån salongen blev man ju inte så glad på det svenska april- vädret (skiten). Vill bara till Thailand i det här ruskvädret. Vissa dagar är det strålande sol och allt känns bra men andra dagar regn/snöar det. HUR NU DET GÅR TILL?! Men idag har det varit superfint, känner att hela jag värms upp. Ikväll blir det grillkväll med fina grannar. Jag har ju absolut inte ätit tillräckligt med god mat nu i påsk heller, men påsken är ju faktiskt inte över än.... Så lite mer blir det.

Då var det påsk igen då!


/kortet säger väldet mesta ? /

Idag drar först bilen mot friskis och svettis då vi ska träna på påskafton (duktigt, duktigt tack javet) sedan blir det av till mormor. Imorgon går bilen till farmor. Så bloggning blir det allså först på måndag eller tisdag! Hoppas ni står ut ;) På tis-ons blir det ju även en fotokurs jag kan ha sagt något om?! Men i alla fall, återigen GLAD PÅSK!

Katthår + dator = ingen bra kombination


behövde bara visa er den här ... tagen med photo booth så säg inget om bildkvaltitén...


Ibland irriterar jag mig på att Smilla har så mycket päls, känns lite grått att ständigt ha hårstrån runt tangenterna. Kan väl helt ärligt säga att jag egentligen går och väntar på att min dator ska krascha. Försöker att bära bort henne men så fort jag går iväg så är hon där igen. Flera gånger har jag kommit tilbaks och sett att det ligger en pälsboll på mitt tangentbord. Söt är hon men ibland även aningen irriterande. Så ett litet tips katthår + dator = är ingen bra kombination

Då var det äntligen lov


Tycker jag börjar fota för mycket hästar nu... Den här bilden är från i augusti. Tycker att den har en intresant vinkel, fina färger och helt okej skärpa. Vad tycker ni?


Ni förstår inte hur glad jag är, har räknat ner dagarna till lov och nu är vi här! Påsken i mitt hjärta alltså! Påskgodis, släkten och god mat. Det går inget annat en älska den här högtiden. På tis-ons ska jag på fotokurs, ska bli kul se vad den har att lära ut! Nu sitter jag bara här och delar ut godis till söta påsk- kärringar och gubbar. Förra året hade jag godis-stop så det tar jag igen i år också....

Hoppas ni har det bra!

4 april 2012



No-prov avklarat! Känner mig nöjd. Lollo hittade den här underbara tumblr sidan som jag nu inte så otippat har förälskat mig i (det är även bildkällan) .... Nu skiner solen och jag har lust att fylla kamerans minneskort så, hejdå!

Stolt flicka här



Då har man plugat klart inför no-provet imorgon då, laddat ner iPhoto,iMovie och Garage band till iPaden (jaa, ni kanske får se något snart) och ätit gott med pappa. Har även hunnit med att skynda till dansen med mina flickor (Majken och Lovisa). Skolan har väl inte gått helt perfekt, måde lite illa i början av dagen. Och svor då tyst över allt och inget. Imorgon blir det relativt slappt (förutom provet då..) vi får påsk-lunch i skolan och senare på eftermiddagen ska vi laga det på hemkunskapen med... Kommer inte få i mig en enda kötbulle på påskafton efter det alltså.. Hoppas ni har det bra! Kan säga att gär räknar man minuter till på fredag då det eftelängtade lovet börjar!

Bubbles




Är med Majken, tog första delen av vaccinationet för livmoderhalscancer idag, och har ingen lust att ta det igen. Men det blir nog bättre nästa gång! Jaja nu ska jag larva mig vidare. SNACKA OM ATT MAN LÄNGTAR TILLS PÅ FREDAG, PÅSKLOV! så nu ska jag lugna mig....

Några av mina favoritbilder






Har fler men det här är dem, just nu!


En ny familjemedlem

Ni som följer mig på Instagram, har kanske sätt vår familjs nya bebis (som jag för övrigt skriver ifrån nu). Ja det är en iPad och inte bara en iPad utan the new iPad. Kärlek till den här lilla apparaten... Har inte laddat ner appen en så bildinlägg får ni senare idag. Idag har det varit cup, och i fredags var det min första 11 manna match, då jag förövrigt stod i det gigantiska målet, träningsmatchen gick bra vi spelade 3 x 20 och vi vann med 4-1 mot saltis. Igår var mamma, Tuva och jag i simhallen och simmade/flamsade. Ja kort och gott kan man säga att det varit en riktig träningshelg! Dock vill jag ställa väderguden till svars, det får inte snöa mer nuu!!!

RSS 2.0