Harry den vilde



Tidsinställt inlägg - Den vilda Harry näst intill omöjligt att fota honom!

Nu är jag förmodligen ute i backen! Ska försöka blogga lite från plats också, men som ni ser har jag gjort någon tidsinstlälld goding!

Kram

Cupcake love



Tidsinställt inlägg- Cupcakesen ni kanske hört tal om? Blev inte så fina men det var ju första gången ;) Goda blev dem i alla fall!

Vi har det bra här bak i bilen, och vill inte vara med om någon krock. KROCK!
Långa bilresor med några stopp är inte min favorit, men mysigt är det! Ett tag....

Kram

Ny design!



Den andra var söt men den var inte riktigt jag, men här är den nya :) Hoppas allt ser bra ut annars är det bara att ladda ner firefox ;)

Och för er som kanske är nyinkomna på min blogg så är det inte jag på bilden längst till vänster utan min kompis Alva, hoppas det inte förvirrar någonting!


Krama mig



Det är väldigt ovanligt att jag redigerar bilder ska ni veta! Och det är väl för att jag inte hittat något bra rediskeringsprogram som inte kostar allt för mycket..Så nej, jag redigerar inte mina bilder i photshop utan tro mej eller ej i keynote. Som nog alla mac andvändare vet vad det är. Där gör jag även mina designer....

Idag är det lördag- packdag! Hoppas ni får det bra :)

Vår känsla med Alva och Gletta




Super ledsen att bilderna inte blir så bra. Mycket bättre kvalite och färg styrka på dem, men jag vet inte vad man ska göra för att dem inte ska försämmras när man ska ladda upp dem ;( SÅ GLAD FÖR SVAR OM NÅGON VET!

Vilken härlig vår känsla man får när det är så ljust ute! Snön håller på och smälter bort och man hör fågelkvitter. Nu saknas bara en svag doft av grillat för att jag ska vara nöjd. I eftermiddag blir det träning och sedan ska vi till grannarna på middag. Hoppas ni också, får en bra fredag!

BTW: SPOOOOOORTLOOOOOOOOOOOOOV, jihooo!

Vit prydda grenar



Där var det snö, och nu håller den på att smälta bort, jihoo! Våren här kommer jag!

Har för någon dag sedan fått tillbaks foto lusten! Och tack vare SHOOT MAGAZINE (vet att jag gör grymt mycket reklam, men det bjussar jag på) har jag blivit ennu mer peppad! Så jag säger bara det om du vill läsa en fototidning ut över det vanliga tråkiga. Så läs shoot, man blir så peppad!

Så idag och typ i måndags (minns inte när.. fniss) var jag ute och fotade min härliga kompis Alva, då med hund nu med häst! Som jag i stort sett lovar att ni kommer få se någon bild innan söndag! Så till dig anonym får du se en bild på en annan kompis ;)

HA DET GÖTT IGELKÖTT!

p.s om du läser detta Pao, krya på dig! Vill se dig på träningen imorrn ;)

Elephant



No insiration.... Bra låt i alla fall! :)

Gammal cam bild


Har absolut inga roliga bilder så det blir en gammal cam bild.

Idag var Majken och jag på dans, vår lärare vabbade så första gången fick vi en vikarie. Haha!
Sorry för kass bloggning vi ska åka skidor nästa vecka så då får jag fota och publicera sen så det blir skojigare för er ;)

My jeans



Måndag- What´s more? Kram på er <3

Varför älskar jag solnedgångar?



Idag ska jag berätta för er varför typ alla hobbyfotografer älskar solnedgångar av olika slag.

1. Himlen ser så här skiftande ut. Helt underbart sken!
2. Allting ser så mysigt, det ger en sån underbar mysfaktor!
3. Man ser brunare ut i skenet, och vem uppskattar inte att se brunare ut? Det vore snövit då... hehe

Så ut och fota med er i sonedgången! <3

Up all night



Från VM konserten i höstas

Snart blir det cupcake bak i vårat hus! Var precis i stan och var på fin fina hollister och hittade en t-hirt jag smällte för. Ni får bilder på våra fina skapelser någon gång. En annan ointressant greh är att jag har flyttat min säng intill fönstret! Så mysigt, jag säger bara det alla som har en säng och ett fönster mixa ihop dem!

Nu får ni ha det så bra på min fina namsdag! (och en kille i klassens födelsedag.. heheh) ;)

Rösta på mig

Hej alla goa. Ja som rubriken tydligt beskriver så skulle jag vara grymt tacksam om du kunde rösta på mig här på Chiquitas hemsida där jag är med och tänker vinna en iPad!
SJÄLVKLART FÅR ALLA SÖTA SOM RÖSTAR PÅ MIG EN LÄNKNING OM DE BARA KOMMENTERAR ATT DE HAR RÖSTAT!
Man får rösta en gång om dagen om jag inte tittat fel och alla som röstar fler en 10 dagar (och då också skriver för att jag ska kunna se) Får en bildlänk på bloggen och inte bara en textlänk. Och slutligen alla som röstar 15 eller fler gånger får en bildlänk i min meny som sitter där till den sista mars! Så rösta på nu, både ni och jag känar på det.. Mohahahahah :)

Och för er som vill se min snygga gubbe innan ni röstar så kommer den här!

Bilden är även en länk

Blev ett annorlunda inlägg men jag hoppas att det var okej :)


Fridas fredags fail : del ett

Idag är det fredag vilket betyder att vi drar igång med en ny del på bloggen: FRIDAS FREDAGS FAIL. Personligen har jag mått ganska dåligt i dag men det blir bättre nu! Tyvvär missar jag fysen och att vara med Pao och Tuva nu i eftermiddag men det kommer en annan dag tjejer ♥



--------- 1 ----------

Jag och min familj var på en flygplats i Tyskland för några år sedan. Planet skulle snart lyfta till baks till Sverige när jag min syster och pappa tog en sista toaletten tur. För att ingen av oss hade lust att dö på planets fina små ”toaletter” (gör ” för att jag faktiskt inte vet om det är lagligt att kalla det för toaletter) Vi sprang in och gjorde våra behov. Sedan när vi skulle spola kom ett litet problem upp. Var är spolnings knappen? Vi tittade runt i det lilla rummet. Efter ett tag hittade pappa den.

- Här e den tjejer, men brukar det vara ett snöre? Sa då pappa
- Nej alltså det borde inte vara den... Sa då jag lite fundersamt :D¨
- Men vilken annan?
- Jag vet inte, men det känns inte som den..
- Okej men jag drar då...
- Här jag hittade den!

Jag hade hittat en knapp på baksidan av toalleten! Men det var för sent pappa hade dragit i snöret. PIIIIIIIIIIIIIIP! Det tjöt i hela gaten och säkert en lång bit bort. Pappa hade dragit i alarm snöret!
Det kom fram några och bankade på dörren. Pappa öppnade och tittade försiktigt ut. Där stod 3 tyska ordningsvakter. Pappa kan inte tyska så han stod stående där och gapade. ”No problem, I can fix it, I´m sorry!” Man hörde Pappas röst flera gånger om när ordningsvakterna förs inte förstod vad han sa. Tillslut gick de och vi gick generat ut från toaletten.

Hoppas det här underhållde en liten stund i alla fall! Ha det bra


Best friends are like diamonds, precious and rare. False friends are like leaves, found everywhere.



Inte min typ av bild, eller som ni är vana att se mina bilder, men ja en liten sommarbild! Hoppas ni har haft en bra torsdag. Själv är jag med söta Lollo och gör en hel sjuk videoblogg som snart kommer upp på hennes blogg! Så checka hennes blogg ;)

Kram på er!

KOM IHÅG ATT KOMMENTERA MED FLAMS/FLUM/ROLIGA HISTORIER! DU BLIR LÄNKAD!

Emma och jag


Bilden ovanför är från en liten gång då vi fotade tillsamans då Emma också fotar ♥ Bilden är tagen av Emmas söta lillasyster Julia och är tagen med canon eos 550d även här blir skärpan dålig...

Emma är i thailand, och jag är kvar här och känner mig dissig. Hon ska vara borta länge... Nästan för länge. Hoppas hon har det bra där. Om du läser detta Emma från någon thailändsk miffo-dator så hoppas jag att du har det bra :)

Alla hjärtansdag

Idag är det alla hjärtansdag, då alla utan pojkvän/flickvän känner sig lite.. hmmm vilket ord ska jag ta.. sårbara. Men jag har ändå det viktigaste av allt VÄNNER och en FAMILJ. Så personligen klarar jag mig finnemang men för er som kanske vill sörja en stund till? Så har lag lånat några bilder från weheartit då ni kan få känna er lite mera ensamma och sårbara!




och för att jag bara måste hylla er som har hittat den "rätta" lägger jag in lite kärleksbilder ;)



Så söta.. <3

Blev ett anorlunda inlägg, men om ni vill hitta det här fina bilderna är det bara att gå in på min weheartit sida

13 februari 2012



Dagen innan den officiella forever alone dagen idag. Imorrn ska ni få ett gäng finfina bilder. Jag tänkte gå "emot" alla och istället lägga upp "alone"-bilder istället för alla romantiska bilder det finns i den här världen.

Kram

UPDATE: måste bara tipsa er om världens mest underhållande inlägg. Klicka här och läs vad Hofh har skrivit! Helt underbart svimmade nästan av lycka. Så klockrena! Make my day

Minolta kamera



Den bilden som jag har i min nya meny. Den blev så liten där så ville visa den stort. Pappas gamla kamera jag bara älskar! Tyvärr skulle den behöva batterier... hehe... Var ute hela dagen i snön idag, duktigt Frida! Tog med mig kameran (den fungerande dåå..) och klickade så mycket på knappen att fingrarna dog, eller inte men jag fick lite träningsvärk.. Eller inte...

Ny design!



Ny "söt" design, uppdatera (f5, eller den lilla cirkeln) om ni inte ser. Är sugen på en ny start så det här behövdes. Kommer nog göra lite små ändringar men en så länge ser det ut så här. Om designen inte syns så bra eller ser konstig ut så... LADDA NER MOZILLA FIREFOX så allt ser bra ut... Mwhahahaha.....


Snötäckta växter


Är nog några av de vackraste! Nu har jag fått över bilderna så ändring på bloggen blir det snarast! Var på ICA förut. Kaos är allt jag säger träffade söta Klara som gick i mitt fotbollslag och tittade på ett stort bygge av cola flaskor (som vissa kanske sätt på instangram..) Helt galet! Självklart fanns det några galningar som nästan mosade en med vagnen men som ni fattar så överlevde jag även den här dagen!

Kom på att jag ska starta fredagskul varje vecka! Efter lite funderingar kom jag på att det ska heta "Fridas Fredags Fail" och vara med roliga/pinsamma historier. Man kan maila mig på wridaf(at)wennerfors.se om man vill ha sitt postat! Om du har blogg/hemsida kommer den även att publiceras så ni får lite extra läsare! Självklart får man vara anonym! :) Låter det kul?

En favorit från sommaren



Är med Tuva nu, alltså kompis inte syskonet! När ni har läst klart min blogg kan ni ju ta en titt på hennes färgsprakande blogg! Jo men idag var det fredag (!) Jihoo, kort dag med lugna lektioner. För att jag har exakt noll med insperation så avslutar jag det här inlägget. Chao

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Fridas tandställnings dag! Hurra hurra hurra

Ja rubriken säger väl det mesta! Idag fick jag min första tandställning. För er "kunniga" så kan jag säga att jag har en ovanlig typ när man inte har fästen på varje tand(utan på de längst fram och de längst bak på båda käkarna). Jag har även en till "tråd" Som gör att tänderna ska stå rakare. Plus gummisnoddar som förstärker hela effekten! För er som inte har det, så gör det inte så ont som man tror. Det är bara nu jag har ont i tänderna... Och derför behövde gå hem.
Får skriva och berätta mer sen om det är någon som vill höra när jag haft den ett längre tag! Men om det är några som ska sätta dit gör det inte alls så ont när man sätter dit den. För mig kittlades det bara :D

Innan - Efter


Varför Emma?

Fick en kommentar om varför jag lägger upp bilder på Emma. Och det ska jag svara på. När jag är med kompisar är det inte så många som värkligen gillar att stå framför kameran som Emma, ett annat skäl är att det var länge sedan jag var med Majken,Tuva och Lollo. Och senaste gången kanske vi var hos de och inte här hos mig. Jag har valt att kalla det är för fotoblogg för att i stortsett alla av bilderna på den här bloggen ägs av mig. På min och emmas blogg däremot laddar jag och hon upp bilder från photo booth/kameran och även då andras bilder som vi fått av dem.

Hoppas det var ett bra svar!

(hahah nära hjärtat var den ända kategori som passade in lite)

Emma


Handbollsturenering- check! Kom till semifinal men där tog det stopp, kommer nog längre nästa år :D
Har börjat tänka på ny design, men måste få över bilderna först men sedan blir det nog av!

Tuva - Pao- Liva - Tuva : jag lovade ju er varsin länk ;)

Green wonderland


Jag vill ha sommar, sommar och sol. 25 grader och ett dopp i kusinens pool. Nu är poesigumman tillbaks. Som ni har lägntat efter mig! (egentligen är det jag som har lägntat efter er men men, det behöver man ju inte ta med...) Snart kommer min mamma och då blir det allt till att snacka, sedan sticker man iväg för att köpa överdragsbyxor och vantar. Som väl behöver inskaffas. Aja men hejdåra!

Självporträtt



Ett fint gammalt självporträtt på mig. Ser tyvvär ut som en boll på bilden, för att det var "kallt" (i januari tyckte vi att det var kallt med ett minus :D) Så jag lovar er, det är jackan som är stor! Säger vi iaf... :)
Var med söta Emma idag, var och bada och hon sov över till idag, yihoo. Och om ni undrar skolkar vi inte det var studiedag. Mwhihihi..... Jo men imorrn ska det bli tisdag. Lång tisdag plus utvecklingsamtal men det går nog bra! Ska försöka få kontakt med vår it-suport också. För jag måste ha en ny laddare...

Seees

Euforia



Snö,snö,snö,snö,snö = snökaos. Galet vackert ute, självklart stabblade jag mig ut för att ta lite bilder till er <3
Vilken hjälte jag är.... Fick låna söta Paos laddare så jag kan blogga! Sean banan igår var ju bara för skön :D Fast Euforia med Loreen var ju underbar. Vad tycker ni, vem borde gått till final? Var Sean för mycket? Förknippade du också Torsten Flink med en vampyr? Let me hear it!

Melodifestivalen ikväll !


Program ledare för i år↑ Bild lånad här ifrån. För att min laddare är sönder har jag bara 4 procent på datan så det här blir ett snabbt inlägg! Men jag ställer en liten fråga istället.

SKA NI SE PÅ FESTIVALEN IKVÄLL?
alla som svarar och inte bara gör reklam för sig själv får en länkning!

Kram

AND YOU THINK THAT I DON´T CARE ABOUT YOU?




Gamla bilder från en kväll jag bara satte mig med penna och block och ritade. Och resultatet ser ni ju :) En ledsen tjej i svartvitt :D


angående bloggdesign

Tar en liten pause. Så nu på ett tag tar jag inte emot beställningar. De som jag har fått in av får tyvvär också vänta ett tag. Har mycket nu... Så ja! Den som väntar på något gott väntar alltid förlänge... Nej men skämt och sido. Maila gärna och påminn mig. Så gr jag till dig så fort jag kan.

Grattis Liva 12 år



Ja rubriken och bilden säger väl allt, vår lilla flicka har börjat bli stor :`)
Visserligen är hon alltid typ 8 månader äldre en mig men det behöver vi ju inte ta med...
Hoppas både ni och hon får en underbar 2 februari. Imorgon är det fredag och kort dag, yippy! Emma, Tuva, Pao och jag slog vad med vår hjälpfröken eller vad man ska kalla det. Så kokosbollar blir det imorgon också (vi vann alltså,mohahaha)

Hörde föresten att en lärare på min skola, som jag även hade i matte på onsdagar ett tag. Har hittat hit till min lilla lya. Så om någon annan lärare också skulle läsa så vill jag bara säga hej hej :)
Jag blir värkligen superglad för alla fina kommentarer jag får av fina läsare :) Helt underbart trodde aldrig att någon skulle orka eller vilja läsa om mig. Så sprid nu snälla så att fler hittar hit!


NU ETT TAG FRAMÖVER HAR JAG BESTÄMT ATT ALLA SOM LÄNKAR MIG PÅ DERAS BLOGG FÅR EN FIN LÄNKNING PÅ MIN BLOGG, PÅ MÅNDAG SKA JAG GÖRA INLÄGGET TÄNKTE JAG SÅ NI HAR ÖVER HELGEN PÅ ER. HOPPAS MÅNGA LÄNKAR, TIHI... SJÄLVKLART MÅSTE NI JU KOMMENTERA OCH SÄGA ATT NI HAR GORT DET SÅ ATT JAG HITTAR ER :)


RSS 2.0