d r e a m c a t c h e r ♥

Å nej, jag har inte gott och blivit brun så snabbt, det är fina Emmas ben
 

Underbara Emma sov över, där av att jag bloggar nu först. Vi har i alla fall haft det superkul! Har chattat sönder med varandra, fotat (kommer fler bilder på både henne, och från när jag var med Majken) och kollat på project runaway  i regnet (dock inomhus men det regnade ute ;3 ) . Har ni haft det bra?

bokeh i bakgrunden

min underbara lilla syster ♥
 
Idag har man hängt på underbara Fjäderholmen, om nån enstaka minut kommer även söta Emma. Super kul, var såååå länge sedan vi sågs!

ny shoppat

jeans tights (barn avd.) • randig tröja (barn avd) • hår donut • stickad vinröd tröja (dam avd, basic)ALLT FRÅN H&M
 
Visst sommaren är bäst, men tänk ett år utan höst ? Missförstå mig rätt jag älskar sommaren och vill ha den kvar läskigt lääääänge men samtidigt är det ju så mysigt att mysa runt i en stickad tröja. Jag som är ett höst barn (slutet av september) är ju väldigt förtjust i hösten av en annan andledning också.... Hehe ♥

butterfly fly away

 
Köpt (massvis) godis, solat i skuggan, fotat ovanliga porträtt och tittat på en tråkig serie - jag och Majken har haft det riktigt bra. Hihi xx
 
 
Imorgon blir det förhoppningsvis shopping och marknad med mammi. Livet är bäst just nu! Och det blir ju inte sämre av att sveriges fotbollstjejer fixar 0-0 i en ruggigt spännande match mot det regerande laget, Japan. Eller vad säger ni, guld nästa? ;-)
 
 

magical sunshine

 
Har haft det riktigt skönt idag, har spelat både mini golf och har badat och snart kommer även söta Majken hit. Då ska vi grilla och ha det bra.
 

Vad tycker ni om bilderna? Jag är riktigt nöjd men kan inte bestämma vilken jag tycker mest om... Hehe ni måste ju bara älska mina ilandproblem. 

bloggtips + ny design

 
 
 
 
Har hittat en ny favorit blogg, dock så är den på norksa men det får man väl leva med, när innehållet är så perfekt ;-) Så kika in på vilat.blogg.no vettja ! Även från henne jag fick inspirationen till den nya designen. Att köra utan header alltså! Blir så rent och skönt då.
 
 
Nu ska jag ut och springa, wish me good luck.  ♥

Header idé

 
 
 
1 eller 2 ?
 
Jag är mest för 2 men kanske byta ut böckerna mot bilden på mig men jag är osäker. Så jag frågar er, vilken av de eller har ni ett förslag på en egen kombination?
 
 
Blir mys grillning med gäster ikväl, kul kul! ♥

fly away

 
Vad tror ni om en vit lugn design? Är så missnöjd med denna...

Liva + Elias

 
Livas blogg / Första parfotograferingen, eller vad ska man säga?
 
De senaste 3 veckorna har varit suveräna, först Österrike sedan Liva nere i Skåne och nu senast smäckfyllda Gothia cup nere i Göteborg. Alla inlägg under denna vecka har alltså varit tidsinställda för att jag spelat matcher och hängt på stan hela veckan (även på liseberg nästan hela onsdagen, åkte allt läskigt typ). Resultats mässigt gick det inte så bra men vad kan man förvänta sig av nio spelare på 4 fartfyllda matcher? (jag spelar sjumanna) Jag har sovit lite då vi behövde gå upp 6 för att hinna till alla matcher så nu tar jag bara en dag för att återhämta mig. Jag har fotat som en tok under dessa veckor och ska idag välja bilder från Österrike resan till en fotobok. Känner mig nöjd över så många bilder och jag tycker att jag har utvecklats så bildbrist blir det inte på ett tag ;) !

Livet genom objektivet

 
livas bild

jordgumman med jordgubben

fin rubrik, tack jag vet

let it rain


Mannagrynsgröt

 
Så mega gott!

Sommar

 
ny design.

 
 

Grattis !

För att påminna mig om the big day när jag var i Österrike hade till och med tidningen Julia sagt att alla vågars turdag var den fjärde (jag är våg ^^) Men icke icke. Bättre sent en aldrig eller vad säger man?
 
 
Mina första hundra inlägg var meningslösa men hoppas ni tycker att jag åstadkommer något nu i alla fall ;)

Första jordgubben

Första egna jordgubben i sommar ↑
 
 

Är nu hemma från Österrike kom i natt, har haft det suppermysigt med hela tjocka släkten på mammas sida. Ser framemot att visa alla bilder! Imorgon tuffar jag iväg mot Skåne och mot sockersöta-saknade-underbaraste Liva ( - Livas superfina blogg). Ska bli så kul, ni får ha det så bra så gör jag lite tidsinställda godingar!

Jag vill inte glömma

 
Rubrik text- Peeta Mellark  
Bilden - här ser ni ett till exempel där jag andvänt något i förgrunden.

Härliga färger - tips

Fakta: bild tagen 8.04 PM ♥ F5.6 ♥ ISO 1200 ♥ 1/80  sony a55  Emma på bilden
 
 
Som jag kanske har sagt andvänder jag mig inte av photoshop eller gimp. Det är ovanligt att jag redigerar om det inte är till svartvitt. På bilden ovanför har jag fått till ett lila/rosa aktigt ljus över Emmas hår utan något program (bilden är alltså orginal). Det har jag gjort genom att hålla en blomma ganska nära linsen. Självklart går det med blad och andra föremål och man behöver inte ha ljuset på en person.
 
Jag har andvänt den här blomman
 
Hoppas det var till något inspiration

RSS 2.0