Love the way you make me feel ok

 
Dåligt väder - smått tråkiga bilder, men idag skiner solen!
 
Idag är det Selma dagen, min systers namsdag. Som ni kanske kommer ihåg heter hon Tuva men i mellannamn Selma. Tuva har tyvärr ingen namsdag men det har Selma så idag firar vi!
 
 
Igår sov jag över med Emma och kollade även på hunger games, så bra rekomenderar den starkt!
 

Regn - månadens bild

 
Jag, Stella, Filippa och Sara har startat en sorts utmaning. Vi ska lägga upp en bild varje månad med ett speciellt tema.

 
Det blev regn den här månaden. Var aningen svårt att ta en regn bild när det var 25 grader och sol, men det blev en utmaning. Efter lite försök fick det bli ett glatt självporträtt där jag var genomblöt, efter att ha hällt på med massa vatten.

Midsommar

Har som sagt varit på kajakläger hela veckan, där av ingen bloggning! Har haft det superkul och vi har även sovit över en dag på en supertrevlig ö! Finns så mycket att berätta så jag skippar det.... Har i alla fall tappat en tand i en kajak mitt ute på farleden. Hur lyckas man?


Idag är det midsommar som ska firas med släkt i en fin klänning!


Gammal bild på mig som Majken har tagit, har bildbrist så tänkte fota idag.

Solnedgång




Lite smått gammla bilder på söta Majken.


Regn regn regn. Hoppas det blir fint närmaste veckan i alla fall när jag och Pao ♥ ska på kajakläger. Ska bli kul men sol är ju alltid trevlgt!

Ny design!



Fick impuls, så den här lilla fina designen fick komma upp. Vad tycker ni? känns mycket mig i alla fall och det är ju det som är meningen! Kram ♥

Macaroons




Ica hade något erbjudande på macaroons så vad gör inte min mamma, jo så klart hon köper med 4 stycken. Dock var de inte lika roliga som min granne som gjorde underbara förra sommaren. Men nog gick en liten med vanlij smak ner.



Regn, blä! Blir gäster ikväll blir nog bra. ♥

The day before...




Dagen innan skolavslutningen lockade jag ut min syster i hennes lilla outfit. Hade då även målat hennes naglar (stolt). Efter att ha tagit några bilder ville hon gunga, och helt slumpmässigt var ljuset superfint där. Dock är det ju lite irriterande med gungan men det får man överleva med. 

P.s Fina armband va? De har hon gjort själv!


Har haft mysig dag med både Emma och Pao. Dock är jag avundsjuk på Majken för att hon är och hälsar på Liva...

Gröna Lund




Längtar tillbaks till Grönan. Mys mys mys. Var där förra året när Veronica Maggio spelade och vill verkligen tajma in någon mer asgrym artist i år, borde nog kolla vilka som kommer vilket datum.


Har ont i halsen, bajs. Så ont så att jag inte kan träna ikväll. Det känns såklart super tråkigt men jag förstår att det vore idiotiskt att gå för det bränner inte bara lite i halsen. Förlåt för att deppa ner ville bara meddela att det är därför jag inte varit så aktivt med varseligen instagram eller bloggen. Ni får ha det så bra!

För att förtydliga, har jag sommarlov.

Mobil bild, där av bästa kvalitén. Jag imorse.

 

Jag är lycklig, nöjd och lite smått galen. Har nämligen 10 veckors förträffligt lov ifrån allt som har med skola att göra. Kan säga att jag kommer att äta glass hela sommaren och spela fotboll som en tok. Självklart kommer jag fota sönder kameran också. Posetivt nog slipper jag gå upp 7 för att åka till tandläkaren imorgon utan vi kunde flytta tiden. Börjar det bra eller bra?

 

 


Videoblogg!


enjoy! Flumm kan man säga....

♥ ♥ ♥


text & bild by me


Hej alla solstrålar! Idag har man spelat en tuff och jämn fotbollsmatch och haft en stört flummig morgon med Emma. En superfin söndag helt enkelt! Har även hunnit med att le över att det strax är sommarlov. Är ganska mycket i slutklampennu då det blir stressigt, som i fredags när jag inte fick iväg mitt no- dokument och fick sitta med det två timmar. Väldigt irriterande.

Hur som helst, ser min sommar ljus ut och bara det blir bra väder på tisdag är jag glad!


// Kram!

Helen Sjöholm





COPYRIGHT / sony a55 -

Fick som sagt några bilder på glada duktiga Helen, och här är de ↑


Var ute med pappa och sprang nu på morgonen, (stolt) superskönt. Kände mig i oform så tog det lugnt. Blev 4 km till slut. Ikväll ska Emma sova över hos mig, ska bli supermysigt och vi ska äta tacos!

1 skoldag senare...




..kommer jag vara en lycklig, lättad tjej i vit klänning och färglada skor. Jag kommer jubla, skrika och krama om mina vänner. Kan nu inte säga hur skönt det känns efter alla dessa prov, diagnoser och andra stressmoment. ATT ÄNTLIGEN BLI FRI I0 VECKOR! Att bara äta glass och cykla runt helt enkelt.
Jag kommer nog gå runt som på bild nr 2 hela sommarlovet. Med blommiga klänningar och utan skor.


Idag har jag suttit vid ett bord, på en stol. Precis under en sol bredvid Emma hela eftermiddagen. Har fått förklara för söta 1or om orientering och antecknat vilket tid alla 1-3or fått. Har varit kul men stressigt när alla vill göra allt samtidigt.

Hej anonym: ja jag har många bästistar var av Emma är en av de, vi har i alla fall superkul ihop! Vi har väl varit vänner sedan när vi började i samma klass i fyran.Tack tack för att du gillar min blogg :)

I´m alive

Ville bara säga att jag "lever" bloggar i eftermiddag mer, ska gå och äta frukost nu.



Riktigt gammal bild, ska sitta och hålla i en av wildkids grenarna med Emma idag. Jag berättar mer sen.

PURPLE




Idag ska man kolla på de glada treornas orkester och dansavslutnings mokafjong! Superkul, att se syrran. Imorgon är det nationaldagen och vi ska gratta min morbror som fyller år. På torsdag blir det diagnos och på fredag ska vi hålla i wild kids vilket är en äventyrstävling för 1-3:orna.



Bättre sent en aldrig



Bättre sent en aldrig? Eller vad säger man? I alla fall, här är en bild på örhängerna jag gav min mamma på morsdag. De är då som små änglar och den blåa pärlan är ängelns lilla mage.


Har i stort sett redigerat klart filmen som är mitt, Morgans och Oskars projekt. Vi blev indelade i grupper och skulle spela in små kortfilmer (ca 2 min) vår film är väl flamsig och lite galen, men ganska rolig. Kan nog försöka lägga upp den här sen! Om ni vill se, och höra vil säga!

Kram ♥

Inte riktigt som planerat



Två bilder från när jag var sjuk i onsdags, kan väl säga att jag tittade på tråkiga playprogram (kan nu tv3, tv4 och svts program perfekt) och drack te hela dagen, men på eftermiddagen tvingade jag mig upp för att göra lite matte så något bra gjorde jag väl den dagen.





Igår hände det ultimata, jag stukade foten. Inte bara lite sådär lindrigt utan rejält. Och aj vad jag hade ont. Låg väl först en timme innan jag ens ville prova att belasta foten minimalt. Hur som helst blev det bättre efter ett tag och jag kunde på egen maskin ta mig till toaletten (med lite svordomar). Till kvällen hade jag ont men kunde hoppa runt i huset men mådde fortfarande dåligt. Därför orkade jag inte (även om jag redan tagit 2 alvedon) sova över hos Emma, vilket var en stor sorg. Så istället följde jag med min pappa (och kameran) och kollade på mamma med flera andra helsköna artister (mamma spelar med i ett band som heter the reflections, skryyyyyt ;) ) bland annat Helen Sjöholm (som den äldre generationen bloggläsare jag har nog vet vem det är) hon är i alla fall en av sveriges största sångerskor och jag fick några toppen dramatiska bilder. (SKRYYYYT)

/ Så i storsett blev inte dagen som planerat och jag kan heller inte vara med på vår fotbollsmatch idag, men vad säger man? Shit happens! /


1 juni




3 bilder från Maj

Då var det första juni, dock känns det mer som 1 mars men vem vet det kan när som helst bli 20 grader och sol...  Jag ser i alla fall fram emot en härlig fotomånad med mycket härligheter!




RSS 2.0