Svar på frågestunden

Hej, här kommer svaren! Dock blir de inte en videoblogg för det har jag helt enkelt inte tid med! Men snart ska jag fixa den, så att ni kan få höra min röst. ^^

1. Har du häst?
Nej, jag har ingen häst.

2. Skulle du vilja ha en annan kamera senare? I sånna fall vilken? :) <3
Jaaaa, läste du mina tankar?! Haha jag håller på och sparar nu till en egen systemkamera (för sonyn är ju fortfarande inte min) och jag är väldigt sugen på att gå över till Canon som så många rekomenderar. Dock kommer det ta tid med sparandet men en eos 600d eller 60d skulle inte sitta helt fel.

3. Favoritbild?
Å, jag antar din fråga som att det ska vara någon annans bild, och då är det svårt för jag gillar många bloggares bilder otroligt mycket men jag bara älskar den här (klicka för stor bild)


4. Högsta önskan?

Tråkig nu va, men seriöst fred på jorden! Mår så himla dåligt ibland bara för att jag har det bra och andra har det så hemskt..

5. Favorit blogg?
Åh förutom kompisars bloggar och kända bloggar måste det bli den här: amandafoton !

6. Bästa vän (om du bara får välja en)
Svårt, men jag har ju känt Liva så länge och vi kans prata om allt, så Liva blir det! (gammal bild på Liva ↓ )




(det fanns en fråga till som var favoritbild av de jag tagit, för att jag har flera gör jag ett alldeles eget inlägg om det imorgon, så håll ut! )



Smilla och Findus 8 år




Idag fyller mina underbara katter år, på denna hagliga men nu soliga dag. På tal om vädret är det solsken nu och jag bara måste gå ut! Dåligt inlägg igen, men jag gottgör er med lite svar idag eller imorgon. Ha det bra!

Majken pt 2




Idag har man varit på tandläkarbesök, kommit hem med tandvärk och såg att en av glosorna var just tandvärk. Ödet? Känner mig seg och gammal, har tagit alvedon men den verkar knappt hjälpa...

Nu får ni ha det så bra! Måste äta förstår ni.


Att göra om tinade jordgubbar till en vattnig soppa



Jordgubbssoppa - vattningt kan man säga. Så om DU (jaaa just du där gloende bakom skärmen som en halvt freakad typ) ska tina jordgubbar, sätt de inte på för lång tid i mikron!

Har funterat 55 minuter på vad jag ska skriva i det här helt meningslösa inlägget. MEN NU HAR JAG DET! Kolla nya designen ^^

Stockholm i mitt hjärta



Åh då var tisdagen avklarad! Ja, eller i alla fall skoldelen i det hela. Har skrivit en insändare på SO`n och SV`n som uppgift, ja för att bli bättre på att skriva. Dock tyckte flera att jag skulle skicka in den till någon tidning. Så vem vet om ni läser något snart i DN... Hehehe nej men skämt och sido, det tror jag inte att ni kommer göra.

En liten påminelse bara kom ihåg FRÅGESTUUUUNDEN! ← klicka där och gör mig glad genom att kladda ner en liten fråga.

// Frida den förste Wennerfors (seriös, tack jag vet!)

Header idé


Tycks? Snabbt inlägg, fullspäckad dag, ciao ciao!

Äntligen dags för en frågestund


Ja, bara att fråga på. Jag stoppar när det blir bra men ni har väl i alla fall 5 dagar på er!

Tips på frågor: Favorit bild av de du tagit? Favoritfärg? Högsta önskan?.....

Ciao!

Att sätta Majken bakom stativet



... Visar sig i några ok bilder, hon var grym men jag såg inte riktigt frisk ut på vissa bilder.

Håller på och tänker på ny header. Vill verkligen fixa till designen, så tråkig just nu!

Bloggdesign tips- Genomskinlig bild med mouseover

Flera som vill att jag lägger in designtips, så här kommer ett tips! Vill du ha som jag, en lite vittonad (det blir vitt för att jag har en vit bakrund) bild med mouseover.


Här är koden:


<style type="text/css">
img{opacity: 1;
-webkit-transition: opacity 0.7s linear;
-webkit-transition: all 0.5s ease-out;
-moz-transition: all 0.5s ease-out;
transition: all 0.5s ease-out;}

img:hover{opacity: 0.6;
-webkit-transition: opacity 0.7s linear;
-webkit-transition: all 0.3s ease-out;
-moz-transition: all 0.3s ease-out;
transition: all 0.3s ease-out;}
</style>


Jag har valt att förhindra högerklick på bloggen så klicka cmd + c istället. Om du har mac... Finns säkert något sånt för pc ;)


lägg in den någonstans mellan <head> och </head>. Sedan är det bara att ändra 0.6 från 0,1-1,0 beroende på hur mycket genomskinlig du vill ha.

/KOD FRÅN OLIVIA/

Idre



5 saker om mig

1. Jag älskar inredning fast det ser man inte på mitt rum.
2. Jag drömmer om att bli "upptäckt".
3. Jag är laktosintollerant.
4. Jag är allt annat en mogen med mina vänner.
5. Jag pratar för mycket.

Och en extra


6. Jag är inte en gnutta blyg.

Fredagen den 23 mars 2012


Måste bara haka på trenden att ladda upp bilder på blommor på våren. Ja inte för att jag brukar göra som andra bloggare men men. På tal om e (haha random) har ni hört det nya ordet hen. Själv vet jag inte vad jag ska tycka, kul att det finns något om man ser någon på gatan typ "oj va fort hen cyklade" då behöver man ju inte vara rädd för att säga fel..

hejsvejs!

Tror jag svimmar



Aaaaahh... HÅLLER HELT FULLT SERIÖST PÅ ATT SVIMMA!..... Kan inte beskriva min lycka med ord, men kanske EUFORIA! 304 följare på bloglovin har tjejerna... Omg! Så om du precis klickat in hit vill jag bara säga: VÄLKOMMEN!

Och förresten följ mig på bloglovin vettja!
← klicka söta?

Majken




Majken den förste galen, förste söta, förste snälla,förste grymma dansaren.... Listan kan bli gång. Men här är i alla fall Majken en av mina söta kompisar. Nu har jag "dator"morgon (sovmorgon...) chattar för fullt om gårdagen. Då vi hade skoldans, blev lyckat och mycket har ju hänt som man måste snacka om. Mwhahaha..... Idag är det fredag och det kan bara bli bra. Ses!


The girl with the camera





Väska från Kapp Ahl/ modell: lilla syster ♥
En en gång har jag tvingat ut Tuva, dock inte idag men kanske en vecka gamla. Stylade henne och föste ut henne.

Idag gjorde jag något riktigt speciellt. Var på svt och var på casting för ett barn-program. Hoppas jag kommer med. Fast det var ju många med så chansen är ju tyvvär liten... Men hoppas kan man ju alltid göra! Ikväll blir det "skoldans" och imorgon sovmorgon! Jiho!

Kommit fel? Letar du efter en vardagsblogg?



Kommit fel? Letar du efter en vardagsblogg? Lugn, jag bloggar ju inte direkt om min vardag men det gör den här ↑ coola tjejen. Så klicka på bilden och checka in lowito.blogg.se ! Kram

/Yes, jag gör länkbyten men inte hela tiden. Jag vill kolla igenom bloggen först för att om det är något jag inte vill rekomendera mina läsare så kommer du bli nobbad. Men skicka ett mejl (wridaf[at]wennerfors.se) vettja om du vill byta en länk!/

Alla sidor av Stockholm




Har laddat över grymt mycket bilder från kameran så nu ska det allt bli fart på bloggningen. Det här är från när jag och mamma åkte in till stan, bara för att fota och mysa. Två bilder som för i alla fall mig väcker känslor. Självklart har jag tagit vackra bilder också men jag kände helt enkelt bara för att ladda upp dem här!

Kram!

Someday I´m gonna travel the whole world



Fulldag! Jiho, kom igenom allting men med lite extra stress men just nu är jag faktiskt lite chockad. Imorgon är det onsdag the middle of the week, och nu är det chill. Pappa laddar över bilder och det visar sig att det är 6 gb... Vilket är mycket bilder. Har försökt rensa men får rensa mer helt enkelt... Hehe.

Kram på er!

Inte min dag


Har ingen lusta att skriva något, har inte varit min dag helt enkelt. Och jag har ingen lust att deppa ner er!
Kram

You´re hotter than hot chocolate



Efter 3 spelade matcher, byte av followers på Instangram och en galen kväll är jag nu hemma. Gissa vart jag var? Jooo.. På fotbollscup i Uppsala. Som den sanna gamla vardags-bloggerskan jag är svider det lite att jag inte lägger upp bilder från cupen. Men hör och häpnad, JAG HADE INTE MED MIG KAMERAN! Ohhhh... Publiken mumlar, hur kunde hon? //dramatiska jag!

Hejdåra!

En katt som vet vad hon vill


En gammal favorit ♥

Min katt Smilla är nog den galnaste av dem alla, när hon tycker att jag ha sovit förlänge hoppar hon direkt upp på min mage och slickar sig igenom hela ansiktet. Känns som om jag luktar åkersork nu... Det känns också som om hon känner att jag ska iväg, för då brukar hon vara extrakelig. På tal om att åka iväg, jag ska då inte vara hemma förän imorgon eftermiddag. Tror faktiskt att ni står ut! Nu ska jag försiktigt fösa bort Smilla och sedan gå upp till de andra och visa att jag lever.

Ciao!

Vi färdas tillbaks till 2009...



1. Tigerkärlek, när vi på kvällen var i en "bur" med tigrar runt om oss, supercoolt!
2. Vet inte vad jag gjorde där, tror jag fotade rakt ner i vattnet på delfinshowen.


.. Bland alla bilder med fruktansvärd kvalité och oskarpa motiv hittade jag dem här två! Det var när vi var på kolmården då 2009 hade jag med min lilla goda pentax E80 (en liten kompaktkamera). Och jag höll faktiskt i en kamera enda från 2008. (vet inte vad det kom ifrån, var bara sugen på att skryta lite...)

Idag är det FREEEEEDAAAAAAAAAAAAG, jihoo!

Att sakna en del av sig själv



Status: låten "call me maybe" på replay, märkte precis att laddaren ligger i skolan och att jag har 40% inte så lite men tiden går snabbt... Hehe, dagen har man skrattat sig egenom för så blir det ju ibland! Efter att en liten snubbe (typ 7 år) påpekat att man knyter skorna! Känner man ju sig ennu mognare, haha!

Vi ses!

Nu ska jag allt vinna



klicka på bilden och rösta på mig! Skulle vara grymt kul att vinna, och visst har jag design pottential? haha.

------------------------------------ klicka här och gör mig glad --------------------------------------------------------------------------

Klipulver och skrattanfall



Kreativ rubrik, javisst!
Nu är jag med Paulina den bästa, försökte få igång top model men det buffrade så vi struntade i det. Idag är onsdag.
Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer än att det är pi-dagen i dag, det tänkte vår fina skola på så vi hade matte-eftermiddag.

Tack och hej leverpastej (haha 7 årings hejdå, men så blir det ibland!)

KONY 2012


SNÄLLA ÄGNA 30 MIN I ERT LIV OCH SE DET HÄR VIDEOKLIPPET, DET ÄR HELT FRUKTANSVÄRT VAD SOM PÅGÅR I VÄRLDEN! VARNING!! KÄNSLIGA OCH YNGRE LÄSARE BÖR INTE SE KLIPPET, MEN JAG TROR INTE NI ÅNGRAR ER OM NI SER DET, JAG ÄR VÄÄÄÄLDIGT KÄNSLIG MEN JAG SÅG DET.

Jag vet att jag är 500 år efter alla andra men jag har sätt den innan bara att jag inte riktigt tänkt lägga ut den på bloggen.


flower power



Ennu mer sensommar/höstbilder, tråkiga jag vet men jag var djupt nere i auto-träsket där!


Hej igen, sitter och lyssnar på musik och nördar vidare med kissen och syrran, försöker att vila ut mig. KRAM!

30 grader i solen och 10 i skuggan


En "fin fin" höstbild på en liggande häst, har massa bilder som jag fotat men min pappa är en smart man och säger att han inte föröver bilder innan jag ränsat igenom dem en gång till! Då undrar ni säkert varför det är så viktigt att ränsa och varför jag inte kan föra över själv. 1:an kan jag svara på men tvåan vet jag faktiskt inte... Kan ha nått med säkerhets mokafjunget att göra... Men 1:an i alla fall: jo jag har börjat fylla hårdiskar! Det är kul med bilder det tycker pappa med men massa skräpfiler tar bara plats...

Angående mitt rubrikval så vill jag bara säga NEJ! Det är inte tv4:as nya namn på någon Thailands serie. Det är hur det är hos oss, NU! Visst förstår jag att vår termometer säkert ha fått frispel men ändå, det är ju grymt skönt! 
Nu tänkte jag börja på min lilla "text" om skolbion som vi var på i fredags så chao chao!


När solen skiner...


En gammal favorit «think about happy things»

..är det väl olagligt att stanna inne? Eller kanske inte jag är ju inne nu men ändå. Mysigt väder idag, som ni kanske hade koll på sov jag över hos Emma inatt och tittade på melodifestivalen där grymma LOREEN VANN! Vår morgon blev väl inte lika grymm här kan ni få ta del av vår konversation ;)


Emma: Frida Frida när börjar din f-träning?
Frida: uäääh! Vad är klockan?
Emma: 9!
Frida: AAAAAAAH! Jag tror den börjar kvart över tio!

Frida messar pappa och frågar.....

Pappa: Mamma kommer och hämtar dig 09.25. 

Frida slänger på sig kläderna och springer ner och tar en fin liten macka Lotta (emmas mamma) hade gjort till mig. Slänger i sig den med ett glas juice och tittar på klockan. 09.15 AAAAAAAAH!

Springer upp borstar tänderna packar väskan kollar på klockan 09.23 AAAAAAAH!

Mamma kommer lugnt 09.27 och hämtar och sjussar till träningen som börjar 09.45. Och tro det eller ej men vi kom i tid (!)



Nu ska jag äta sen blir det stan, vi ses!



Ser du mig?



Idag blir det släktkalas kusinen Caroline fyller 11 och det ska vi fira, sen går bilen till Emma där det blir övernattning för mig. Och själklart sitter vi bänkade framför teven och ser på när vinnaren i mello utses. Ska ni titta? Vem är er favorit? Personligen blir jag glad om bara inte Ranelid eller Flinck vinner.... Men självklart har jag favoriter som jag kan dela med mig av här kommer dem!

Molly Sanden - Why am I crying
David Lindgren- Shout it out
Loreen- Euphoria
Danny- Amazing 

↑ ♥ Är klick bara länkar ↑

Den snea bron


En liten bro i svartvitt vad mer?

Idag är det fredag pch det är HEEEEEEEEEEEELG! Jihoo... Fys-träning idag som vanligt (antar jag) sen blir det väl mys-fredag med familjen men först nu mys med söta Smilla.

Smile! It´s suits you


Bild från december på min söta mamma, Tuvas mössa där nere xD

Nu ska man göra läxa blev ett snabbt inlägg... Ses ♥


WANT THIS SPRING



För ovanlighets skull har jag gjort ett collage om mode, är intresserad av stil och kläder men har inte riktigt visat upp det men här får ni ett collage!

WeSkins tävling



Är med och tävlar (idag igen) här hos Anna (madeinjapan) men nu om ett egen designat WeSkin! Helt grymmt att man kan ha som en klisterlapp av sin egen bild/design, på telefonen! Hoppas jag vinner.

Blev ingen målvaktsträning idag, den var visst igår så den missade jag. Synd var värkligen laddad!

A cup of tea early in the morning


Ursäktar mina mjuka lena inte alls stickigt och torra händer, förlåt att jag gör er avundsjuka.

Idag har man varit på dans med härliga Majken och sedan satt sig med läxan. Nu är man klar för ikväll. Imorgon blir det målvaktsträning (för er som inte hänger med är jag fotbollsmålvakt och ska träna första gången utomhus (!) imorgon.)

Min fulproppade vecka (vi säger att den är fullproppad...)


Mån: TRÄNING - med annat breddlag resultat: träningverk...
Tis: Idrott- hinderbana  resultat: skratt anfall med Pao..
Dans- med Majken  resultat: jag fick det besvarat för mig än en gång att jag är stel som en pinne...


Ons:
Målvaktsträning  
Tors: Idrott- Någon random tränings grej av några åttor, känns som det blir tufft...
Fredag: FYS-träning- Med Tuvas mamma, så kul!


Vi ses

Smilla


Min underbara katt ☼

Hej hej på er, jag heter Frida bla bla blaaaa. Det vet ni ju redan! Men något som är aningen mer interessant är att jag inte mått helt så bra idag... Men nu mår jag bättre! Hoppas jag inte deppar ner er... hehe. Förresten så undrar jag om ni tycker att jag ska ha en liten fototävling? Skicka en kommentar och tyck till vettja!

Vi ses

Jag är med och tävlar hos Petronella och Maja


På bilden/ Min kompis med hästen Gletta, älskar det magiska ljuset och samspelet mellan djur och människa. Jag tolkar temat ljus, med ett ljus man gillar det är väldigt personligt men för mig får det gärna vara magiskt och rofyllt. /bilden är oredigerad/

Jag är med och tävlar här hos Petronella och Maja (fotogeniquee) jag vill vinna den här reflexskärmen. Jag behöver värkligen en reflexskärm och skulle bli överlycklig om jag kunde få den, som då är 56 cm och är med den guldiga och silvriga ytan.

Kram

Annan Dayview



Har en ny dayview. Där det går att lägga till mig som vän, om ni vill ha full koll på min fotoutveckling. Eller så är det bara att bevaka den. Den andra sidan är från och med nu tänkt för mina vänner och bekanta och kommer snart även lösenordsskyddas!

/LÄNK TILL MIN NYA DAYVIEW/

p.s För er som undrar är frida wener min förkortning av Frida Wennerfors, för att jag tycker att wennerfors är så långt har jag valt att korta ner namnet :)

Min färgglada plånbok


Sony a55 - sony 18-55 mm - auto program - plånbok från Accessorize

Har varit och tränat med syster och mamma, har ducshat och ska snart äta paj, till kvällen blir det grillat.
Ska försöka att hinna med att hjälpa Liva också.
Ska äta nu så chao!

4 från Idre




1/Tuva och jag i bilen, klockan åtta en söndag (!) Där vi lutar oss över en kudd/klädd/väsk/allmänt irriterande prylar-hög som vi hade i bilen. 2/ Vi hittade den nya skivan på en mack... Och det har börjat bli en tradition (sedan typ 2006..) att ha alla skivor hemma, så den fick följa med. 3/ Underbara idre fjäll högst uppe. 4/Och jag så klart i min (hyr hjälm) snygga hjälm.

Nu ska jag springa in i dushen, har varit med Majken över ett dygn (och vi har gått ut och fotat 3 gånger...) och avslutade det på Gustavsbergsbadet och flummade runt. Så nu är jag sugen på att sluta lukta klor, så chao!

Hemma (varning för långt text inlägg....)



Ja vad ni har lägntat! Nu är jag hemma, och bloggningen ska försöka rulla på dagligen igen. Kom hem i går kväll vid typ halv 12 och hade inte direkt någon lust att blogga då efter en lång bilresa från idre fjäll!
Och 3g kunde man bara drömma om de första dagarna, men sedan när det plötsligt kom ville inte internetdelingen till datorn funka. Och då tog det stopp! Hoppas de allra trognaste läsare är kvar! :)

Ja och ni kanske vill höra lite om mina fyra härliga dagar i idre? Jo men vi hade det kul, kom upp söndag eftermiddag och hämtade ut skidorna, det var fruktansvärt där inne i skiduthyrnings lokalen! Folk över allt en lång kö som sakta ringlade sig fram, och så pjäxor. Pjäxor och jag är inte direkt vänner, dem är hårda och formade för någon som inte finns. Men hur som hellst kom jag därifrån med ett par illgula pjäxor, ett par "mellan" skidor (fattar fortfarande inte varför mamma tyckte att jag skulle köra på dem...) och ett par roliga stavar. Och hjälmsåklart!

Själva veckan gick väl bra, men självklart stötte vi på ett par underliga problem. OCH människor.... Haha vet inte om jag ska berätta det riktigt....

Igår (torsdag) på eftermiddag bytte vi ut skidorna mot.... En nästintill omöjlig bräda! Ja du lästa rätt jag åkte snowboard!  Efter några minuters klagande på att brädan inte alls liknade ett par skidor som jag varit van vid sedan 3 års åldern, stod jag i backen. Jag har åkt förut (i typ 3 timmar) förförra året när vi också var med Alva med co.
Väl i backen var det inte bara vi (Alva, hennes lillebror Axel 9 år, och jag) och världens långsamaste och lågaste knapplift utan också typ 10 andra 2-5 åringar med föräldrar i backen. Man kände sig sådär lagom dukdig när de körde om en i början, när man själv satt på marken och klagade! Men tillslut kom jag ner båda slalom och med ett ett hopp (JA DU LÄSTE RÄTT!) och självklart en förstörd rumpa och svaga handleder som fortfarande tjurar.....

RSS 2.0