canon eos 550d

Emma tipsade mig om att lägga upp bilder på allt jag fått, kommer göra det men det är vissa saker vi ska byta och mormor kunde inte komma igår så det kanske kan ta ett litet tag. Vill ju visa allt tillslut! ♥
 
Tog en liten mini promenad i regnet igår för att ta någon ny bild med kameran, har fotat allt och inget nu och ser framemot att även prova och ta några riktiga porträtt! Mer bilder kommer.

Kommentarer
Postat av: Karolina - Foto & Sportgalen tjej

Jag har en ny blogg om du skulle vara snäll och kika in den och kommenterar så hade jag blivit jätteglad :)

Svar: superfin blogg :)
Frida Wennerfors

2012-09-29 @ 22:21:14
URL: http://kaarolinaransed.blogg.se
Postat av: Ebba Wikstrand

Hej frida.
Kommer du ihåg när du gjorde en design till min blogg? http://www.ebbamatiilda.blogg.se Jag har varit super nöjd och så men jag tror att jag vill ha en ny header , något liknande http://eemiliakarlssson.blogg.se , det skulle betyda jätte mycket om du ville göra det till mig! Om du vill kan du väll kommentera på min blogg? Skulle vara jätte snällt! Bara så att du vet så äger du på att ta bilder och fixa designer! Jag är såååååå avundsjuk på dig! Men hör av dig om du vill och kan! :)
kram <3

2012-09-30 @ 10:51:57
URL: http://ebbamatiilda.blogg.se
Postat av: nicole kestola

fin bild :)

Skulle du kunna hjälpa mig? jag är med i en fototävling där jag kan vinna en systemkamera( CANON EOS 600D)
Det vill jag hemskt gärna eftersom att fota är det bästa jag vet men min kamera har gått i sönder (gjorde det för ca ett halv år sedan..) vilket är väldigt tråkigt. Nu har jag chansen att vinna en ny och fin systemkamera eftersom jag ligger etta! Men jag är rädd att tvåan ska komma i kapp mig och därför behöver jag röster! jag ligger just nu 1,3 och 4 med mina bilder! tävlingen avslutas idag, så snälla hjälp mig!

allt du behöver göra är att rösta på helst bild 2 (det är den jag ligger etta med) sedan får du ett mail till din mail där du bara ska klicka på länken för att aktivera din röst! jag kommer självklart länka dig om du gör detta, bild + länk! som tack! skriv sedan en kommentar på MIN blogg, så blir det lättare för mig att länka dig!
http://nikkkiis.blogg.se/2012/august/rosta-fa-lank.html#comment


och du behöver absolut inte göra detta! men du skulle göra mig livsglad! alltså glad föralltid! Förlåt ifall att du inte gillar hjälp kommentarer, men det skulle betyda allt! kram ❤
(hon börjar komma ikapp så snälla snälla snälla hjälp mig!=)

Svar: skulle gärna hjälpt dig men såg detta försent, förstår hur det känns! Hoppas du vann ❤
Frida Wennerfors

2012-09-30 @ 16:58:22
URL: http://nikkki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0